ΕΤΑΙΡΙΑ

Με συνεχή πορεία 40 χρόνων πάνω στο σίδηρο και με την πείρα που αποκτήσαμε, καταφέραμε να δημιουργήσουμε δυο υπερσύγχρονες μονάδες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες πάνω στο χάλυβα.
Με έδρα την Ανατολική Θεσσαλονίκη, στο 23χλμ. Θες/νίκης- Ν.Μουδανιων στην περιοχή της Καρδίας, και υποκατάστημα Δυτικής Θεσσαλονίκης στο 25χλμ. Θεσ/νίκης-Ευζώνων στη Γέφυρα, καταφέραμε να προμηθεύουμε όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.Με πρωταρχικό στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και τις χαμηλές τιμές, προσπαθούμε να καλύψουμε κάθε επιθυμία του πελάτη. Πάντα μέσα στους ρυθμούς της εποχής ανακαλύπτουμε για εσάς κάθε προϊόν που έχει σχέση με τις κατασκευές σιδηρού και inox.
Η εταιρία μας περιλαμβάνει μια πλήρη μεταποιητική μονάδα με ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων όπως: ψαλίδια κοπής λαμαρίνας ως 10mm, στραντζες ως 10mm, κυλίνδρους, ζουμποψαλιδα, κορδέλες, PLASMA υψηλής ευκρίνειας , παντογράφο και πλήρης σειρά μηχανημάτων για λόγχες, λάμες χτυπητές, Πι διάτρητα και καραβολια.
Προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, η εταιρία μας έθεσε τις ακόλουθες αρχές:

• ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
• ΔΙΑΡΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
• ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ

Με εκτίμηση,

Βασίλης Μιχαηλίδης